Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Ansiktsbehandlingar

🌿

Våra ansiktsbehandlingar rekommenderas till dig som vill ha en renare och friskare hud eller som en startbehandling inför en annan mer avancerad behandling eller kur. Hos oss får du alltid en individuellt anpassad behandling efter hudtyp och behov, då vet du att du alltid får bästa möjliga behandling. I varje behandling ingår hudanalys, behandlingsplan och produktrekommendationer.

Ansiktsbehandlingen börjar med rengöring som varsamt rengör din hud från makeup, smuts, överflödigt fett, miljöföroreningar och döda hudceller. En bra rengöringsritual är grunden för en strålande hy. Vi väljer en rengöring som bevarar hudens skydd, utan att vara uttorkande eller irriterande för huden.

När huden är ren är den redo för peeling, som rengör, avlägsnar döda hudceller, gör huden klarare och med mer lyster. Huden känns omedelbart mjukare, lenare och är redo att göras ren på djupet. Huden värms upp med hjälp av ånga, och vi utför portömning.

Nu är huden ren på djupet och vi formar dina bryn. Här kan du även välja att lägga till frans och brynfärg om så önskar.

Har du valt en klassisk ansiktsbehandling 80 minuter är det dags för en avkopplande och skön massage av ansikte och decolltage. Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen, minskar svullnader och ger avslappning. När du får massage sänks din puls och ditt blodtryck och ett lugnande hormon utsöndras i din kropp. Alla dessa saker ökar ditt välbefinnande.

Vi väljer serum och mask efter din hudtyp. Eftersom din hud har fått peeling och blivit rengjord kan huden tillgodogöra sig serum och mask på ett bättre sätt. Ansiktsbehandlingen avslutas med dagcreme och din hud har blivit renare, klarare och fått ny lyster!

Varje behandling avslutas med produkt rekommendation.

nyhet!
Deluxe Treatment Janssen Cosmetics


Känn dig som en kunglighet och bli ordentligt ompysslad med en allt-i-ett ansiktsbehandling. Radiofrekvens, ultraljud,  portömning,  cavitation peeling och avslutande massage ingår – lyxigt! Efter behandlingen får du en hy som är rengjord på djupet med ökad lyster. Behandlingen anpassas helt efter hur din hud ser för dagen. Vi anpassar masker, peeling utefter vad din hud kräver.

 

HÖJDPUNKTER

  • Lyxig ansiktsbehandling
  • Behandling som rengör på djupet
  • Kan reducera rynkor och hjälpa till vid acnebesvär och rosacea
    75 minuter      1490:-
♥️

Klassisk Ansiktsbehandling 60 min

    795:-

          Klassisk Ansiktsbehandling lyx inkl brynformning och längre välgörande massage 75 min

950:-

♥️

Fair Skin Behandling

Fokus på ljusare, jämnare hudton och verkar Antiage! Se bilder före och efter på denna behandling. Motverkar hyperpigmentering se även passande produkter på fliken produkter.Vi ger dig en detaljerad produktrekommendation

60 min

795:-

Översta bilden  är FÖRE behandling,

Bilden nedan är EFTER behandling redan efter första besöket.
*Rekommenderas som en kur.


Janssen Cosmetics

❤️

 

Pure cell Treatment MÅ signatur behandling

60-80 min.
Derma F ingår för en lyftande effekt.

*se på Bokadirekt vilken av kategorierna du väljer:

🌿Pure Cell Treatment 60 min 1495:-

🌿Pure Cell Treatment 60 min 1695:- inkl Ultraljud

🌿Pure Cell Treatment 80 min 1695:-  extra cleanse.

Vi tillför huden alldeles färska levande stamceller

passar alla hudtyper

ökar cellförnyelsen

gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga

skyddar din hud mot fria radikaler

stimulerar kollagenproduktionen

bygger upp din huds syraskyddsmantel

ger lyster

påskyndar reparationssystemet i din hud

ökar vitalitet och spänst

♥️

Motverkande Acne Behandling med Derma F

 Acne behandling 60 min , 795:-
För ungdomshud. Problemhud med pormaskar, inflammationer samt ärr. Rengöring, AHA-peeling, portömning, mask och avslutande dagprodukt. Inkl konsultation samt rekommendation av Maria Åkerbergs läkande, lugnande produkter.

*för en mer hygienisk behandling använder vi Derma F som ett verktyg vid portömning.*

*se beskrivning nederst på Sidan

♥️

AHA behandling motverkande hyperpigmentering

– Fördelar: Huden får bättre lyster genom peelingeffekten, Stärker collagenfibrerna, Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.binder fukt, passar alla. För bästa möjliga resultat rekommenderas att använda Maria Åkerbergs produkter. 40 min

2000:- kur 4 gånger

♥️

Express Quickfix 495:- 30 min

För dig på språng en härlig djuprengöring med peeling och mask får bort döda hudceller och din hud får ett härligt glow!

♠️

Caviar Luxury Treatment 75min
signatur behandling Janssen Cosmetics

Caviar Luxury Ansiktsbehandling är en intensiv anti-age behandling. Rynkor reduceras synbart och huden ökar sin elasticitet, mjukhet och lyster. Kaviarextrakt är rik på aminosyror, fettsyror och vitaminer. Detta värdefulla extrakt har en starkt föryngrande effekt, ger fukt, reducerar rynkor och återaktiverar hudens metabolism. Allt för en ungdomligare, slätare och fräschare hud.

I vår Caviar Lyxbehandling ingår även massage.

Välkommen till ditt nya jag! Synbara effekter redan efter en behandling

♠️

KURBEHANDLING FÖR ANSIKTET

För att uppnå extra bra resultat rekomenderas en kurbehandling. Då görs flera behandlingar under kortare tid för att behandla ett specifikt problemområde. Fråga hudterapeuten för mer info!

Kur görs med fördel vid:

Exem

Acne

Torr hudtyp

Fet hudtyp

Åldrad hud

Pigmenteringar

 

 


Derma F+ – **
Vackert slät, klar och yngre hud kan nu bli verklighet. Vi introducerar Empress/Derma F+, en säker och effektiv mikro – peeling och trans – dermalt inslussningssystem, s. EMPRESS tekniken är utformad med säkerhet i åtanke och ger dig enkelhet och flexibilitet med bevisade resultat.
Denna enhet har utformats för att exfoliera huden, tar bort komedoner och döda hudceller . Den kan också användas för att penetrera näringsämnen djupt in i huden. EMPRESS/Derma F+ kan användas på områden av kroppen som anges nedan:
– Ansikte, armar, rygg, ben, mage och bröst

Ultraljudsteknik har använts av dermatologer och professionella hudterapeuter i många år  som ett sätt att exfoliera och vitalisera huden. Högfrekventa vågor appliceras på huden, vilket orsakar 24.000-30,000 vibrationer per sekund. Detta masserar huden samtidigt som den tar bort döda celler och annat slagg.
Jontofores är ett trans-dermalt inslussningssystem, där en substans förs in i kroppen genom att applicera en låg elektrisk ström. Denna metod används ofta för att slussa in medicin eller andra substanser in i kroppen.

 

Vaxning
Hela ben + bikini 750:-
Halva ben + bikini 450

Färg/fransar/bryn

Brynformning 185:-
Fransfärg 295:-
Brynfärg+formning 325:-
Fransfärg+brynfärg+formning av bryn 395:-