Gift Card
 • Facebook
 • Insta

Hudvård

RESULTATINRIKTAD HUDVÅRD

ANSIKTSBEHANDLING
Våra ansiktsbehandlingar rekommenderas till dig som vill ha en renare och friskare hud eller som en startbehandling inför en annan mer avancerad behandling eller kur. Hos oss får du alltid en individuellt anpassad behandling efter hudtyp och behov, då vet du att du alltid får bästa möjliga behandling. I varje behandling ingår hudanalys, behandlingsplan och produktrekommendationer.

Ansiktsbehandlingen börjar med rengöring som varsamt rengör din hud från makeup, smuts, överflödigt fett, miljöföroreningar och döda hudceller. En bra rengöringsritual är grunden för en strålande hy. Vi väljer en rengöring som bevarar hudens skydd, utan att vara uttorkande eller irriterande för huden.

När huden är ren är den redo för peeling, som rengör, avlägsnar döda hudceller, gör huden klarare och med mer lyster. Huden känns omedelbart mjukare, lenare och är redo att göras ren på djupet. Huden värms upp med hjälp av ånga, och vi utför portömning.

Nu är huden ren på djupet och vi formar dina bryn. Här kan du även välja att lägga till frans och brynfärg om så önskar.

Har du valt en klassisk ansiktsbehandling 80 minuter är det dags för en avkopplande och skön massage av ansikte och decolltage. Ansiktsmassage ökar blodcirkulationen, minskar svullnader och ger avslappning. När du får massage sänks din puls och ditt blodtryck och ett lugnande hormon utsöndras i din kropp. Alla dessa saker ökar ditt välbefinnande.

Vi väljer serum och mask efter din hudtyp. Eftersom din hud har fått peeling och blivit rengjord kan huden tillgodogöra sig serum och mask på ett bättre sätt. Ansiktsbehandlingen avslutas med dagcreme och din hud har blivit renare, klarare och fått ny lyster!

Varje behandling avslutas med produkt rekommendation.

 

Pure Cell Treatment

PURE CELL TREATMENT  60-80 min.     Derma F ingår för en lyftande effekt.

*se på Bokadirekt vilken av kategorierna du väljer:

🌿Pure Cell Treatment 60 min 1495:-

🌿Pure Cell Treatment 60 min 1695:- inkl Ultraljud

🌿Pure Cell Treatment 80 min 1695:-  extra cleanse.

Vi tillför huden alldeles färska levande stamceller

 • passar alla hudtyper
 • ökar cellförnyelsen
 • gör dina egna hudceller mer motståndskraftiga
 • skyddar din hud mot fria radikaler
 • stimulerar kollagenproduktionen
 • bygger upp din huds syraskyddsmantel
 • ger lyster
 • påskyndar reparationssystemet i din hud
 • ökar vitalitet och spänst
 • omedelbara resultat men verksam på lång sikt

Acne Behandling med Derma F

 Acne behandling 60 min , 795:-
För ungdomshud. Problemhud med pormaskar, inflammationer samt ärr. Rengöring, AHA-peeling, portömning, mask och avslutande dagprodukt. Inkl konsultation samt rekommendation av Maria Åkerbergs läkande, lugnande produkter.

*för en mer hygienisk behandling använder vi Derma F som ett verktyg vid portömning.*

*se beskrivning nederst på Sidan

For Men Facial Treatment

Lyxig behandling för män. Djuprengöring i form av rengöring, Aha peeling, ansiktsmask, massage, skägginpackning med ekologisk nyhet Beard oil från Maria Åkerberg.

795:-

 

AHA BASIC C-vitamin

– Fördelar: Huden får bättre lyster genom peelingeffekten, Stärker collagenfibrerna, Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.binder fukt, passar alla. För bästa möjliga resultat rekommenderas att använda Maria Åkerbergs produkter. 40 min   2000:- kur 4 gånger 650:-

CLASSIC 80 min

–Hudanalys , djuprengöring, peeling, dubbla masker inkl. Peeloff mask  tillhörande portömning, brynplock, massage och75 min   950:- massage, dubbla masker,

*välj med Derma F portömning och för en lyftande effekt 975:-

CLASSIC 60min

– Klassisk ansiktsbehandling med tillhörande portömning, exkl.brynplock, massage och mask.  60 min   795:-

 

läs mer nedan..

 

Derma F+ – **
Vackert slät, klar och yngre hud kan nu bli verklighet. Vi introducerar Empress/Derma F+, en säker och effektiv mikro – peeling och trans – dermalt inslussningssystem, s. EMPRESS tekniken är utformad med säkerhet i åtanke och ger dig enkelhet och flexibilitet med bevisade resultat.
Denna enhet har utformats för att exfoliera huden, tar bort komedoner och döda hudceller . Den kan också användas för att penetrera näringsämnen djupt in i huden. EMPRESS/Derma F+ kan användas på områden av kroppen som anges nedan:
– Ansikte, armar, rygg, ben, mage och bröst

Ultraljudsteknik har använts av dermatologer och professionella hudterapeuter i många år  som ett sätt att exfoliera och vitalisera huden. Högfrekventa vågor appliceras på huden, vilket orsakar 24.000-30,000 vibrationer per sekund. Detta masserar huden samtidigt som den tar bort döda celler och annat slagg.
Jontofores är ett trans-dermalt inslussningssystem, där en substans förs in i kroppen genom att applicera en låg elektrisk ström. Denna metod används ofta för att slussa in medicin eller andra substanser in i kroppen.

 

För män: VAXNING AV RYGG eller BRINGA                             395:-

För män: VAXNING AV RYGG och BRINGA                               600:-

Vax

Hela ben 600:-
1/2 ben 350:-
Bikini 300:-
Axill (under armar) 275:-
Armar 495:-
Hela ben + bikini 750:-
Halva ben + bikini 450

Färg/fransar/bryn

Brynformning 185:-
Fransfärg 295:-
Brynfärg+formning 325:-
Fransfärg+brynfärg+formning av bryn 395:-

I behandling

Fransfärg 150:-
Brynfärg 150:-