Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Butiksonsdag 19/6

Välkomna till oss den 19/6 vi har som vanligt Butiksonsdag förlängda öppettider inför midsommar 13-19!

Hjärtligt välkomna!!

 

Bästa läpparna💋

—Första steget är att se till att läpparna är återfuktade och välmående. Peela läpparna då och då, för att hålla dem mjuka och fria från torra flagor. Grunda också gärna med ett  läppbalsam som får sitta en stund innan du applicerar läppstiftet. Det finns transparenta och milda läppennor som du målar längs med munnens konturer för att hålla läppstiftet på plats. Mitt sista tips är att använda en applikator så att du får en jämn fördelning på läpparna när du applicerar ditt favorit läppstift! Funkar jättebra!

Vinnarna!!

Stort Grattis till utmärkelsen för bästa produkter 2019
Maria Åkerberg!
Årets Beauty Oscar är avgjord🏆💃 Skönhetsredaktörerna på Aftonbladet har utsett Hair

Detangler till Årets bästa ekologiska återfuktare i kategorin hår: ”Blir snabbt din bästa vän. Någon du inte vill vara utan. Som balsam för håret!”

MÅ Cover Stick blev dessutom utsett till Årets bästa ekologiska concealer: ”Bra täckande pigment som räddar dig från oönskade fläckar. En SOS-penna du inte vill vara utan!”

Så, vem har en chans att få en Beauty Oscar?
Enligt skönhetsredaktörerna.se är det ”en produkt som sticker ut i sin respektive kategori, håller vad den lovar, ger en känsla av glamour och gör skillnad. Det är en produkt som aldrig blir en hyllvärmare utan något du ständigt vill återkomma till.”

Upptäck Oscarsbelönade Hair Detangler här:
www.lineaaspera.se flik produkter

Och här hittar du räddaren i nöden; det ekologiska Cover Stick:
www.lineaaspera.se flik produkter
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
#lineaasperakliniken
#mariaakerberg #deepskinorganics #organicskincare #scandibeauty #beautyoscar #frillesås #sweden

Butiksöppet Onsdagar

Hjärtligt välkomna from onsdag 6/3 då kör vi shoppingeftermiddag vi hjälper er och tipsar om nyheter och svarar på frågor om hudvård och behandlingar

Psssst.  kl 15-18

10 År✨🌟

Dags att fira imorgon 2/3!!!

Ojojoj vilken resa man har gjort.. 2009 startade jag Lineaasperakliniken en dröm som gått i uppfyllelse, man har fixat o grejat och haft såå roligt under dessa 10 år😍
2015 flyttade jag in i Kolla Parkstad i alldeles nybyggda fräscha lokaler och det har varit fantastiskt!

Vilken resa man har varit med på och Maria Åkerberg har vunnit årets företagare i Kungsbacka, Halland, Västra Götaland och Hela Sverige det har varit så kul att få vara med på ett litet hörn😊 Maria Åkerbergs hudvård är fantastisk
Välkomna på lördag den 2/3 kl 11:00 då firar vi!! Dagen till ära kommer Maria Åkerberg i egen hög person och berättar om resan hon har gjort!!


#mariaåkerberg #lineaasperakliniken #kollaparkstad #kungsbacka #åretsföretagare2018 @ Linea Aspera Kliniken