Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Janssen Cosmetics

Thumbnail

JANSSEN COSMETICS är en professionell och aktiv hudvård från Tyskland – ett ledande varumärke för professionell salongkosmetik och spaverksamhet i över 80 länder!

Janssen Cosmetics COSMECEUTICALS levererar farmaceutiskt framtagna ingredienser som löser olika hudtillstånd genom sina vetenskapliga och dermatologiska produkter och behandlingar.

Endast aktiva ingredienser med övertygande synliga, konkreta resultat och hög hudtolerabilitet används i alla våra hudvårdsprodukter.

JANSSEN COSMETICS erbjuder nio olika hudvårdsserier. Varje serie är baserad på ett aktivt ämnekoncept som är optimalt anpassat till en specifik hudtyp och ger både synliga och mätbara resultat.

COSMECEUTICALS verkar inte enbart på hudens yta, utan ger effekt djupt nere i huden.

Hudens olika behov och krav är specifikt riktade, vilket leder till en omedelbar och långsiktig förbättring av hudprofilen.

För att ytterligare intensifiera effekten av COSMECEUTICALS erbjuder vi ett professionellt produktsortiment, som uteslutande är reserverat för utbildade terapeuter och därmed omvandlar behandling i skönhetssalongen till en unik effektiv upplevelse. I detta sortiment ingår ett brett utbud av syror, masker och ampuller, samt tillbehör och marknadsföring för salongen.

JANSSEN COSMETICS erbjuder även produkter och unika behandlingar för spaverksamhet – ett komplett, anpassat behandlingsprogram med effektiva kroppsprodukter, kroppsmasker, inpackningar, massagekrämer och wraps, allt en professionell spaverksamhet behöver.

JANSSEN COSMETICS erbjuder även produkter inom solskydd och make-up.

JANSSEN COSMETICS är ett innovativt företag som alltid ligger i framkant med nya produkter och spännande säsongsbehandlingar!

Visar alla 39 resultat