Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Protecting oil outdoor 125 ml

249 kr

Kategorier: , , ,

Beskrivning

Nu i lager igen!

Protecting Oil Outdoor är en vårdande anti-age-olja för både ansikte och kropp.

 

Välgörande, växtbaserade oljor och skyddande Titandioxid ger ett naturligt solfilter som vårdar och skyddar din hud vid utomhusvistelse i sol, kyla och vind.

 

TItandioxid är det bästa ämnet att använda som solfilter i solskyddsprodukter, även för barn. Det är det ämne som rekommenderas av hudläkare, och vi har använt det sedan 1996. Titandioxid är ett mineral som ligger på hudytan och reflekterar solens strålning. Det går inte in i kroppen, och det döljer inte hudens varningssignaler, såsom att huden blir röd när den utsätts för mer sol än den tål.

 

Jojobaoljans unika sammansättning av fettsyror gör att oljan snabbt går in i huden och binder fukten, stärker skyddsbarriären och gör huden sammetslen.

 

Eteriska oljor av Citrongräs, Lavendel och Rosmarin har en stärkande, fuktbevarande effekt och ger en behaglig doft.

 

Vi använder vegetabilisk olja istället för mineralolja, såsom vaselin, paraffin och petroleum, som finns i de flesta hudvårdsprodukter. Mineralolja torkar dock ut huden, och tillför inga vitaminer. Vegetabilisk olja är dyrare, men skapar inget beroende, utan vårdar och skyddar huden. Det kan ta någon månad att komma ur beroendet av mineralolja; hur länge och hur mycket man har använt den avgör hur lång avvänjningstiden blir.

 

Användning:

 

Fördela Protecting Oil Outdoor i händerna och applicera direkt på huden eller ovanpå ansiktscremen/kroppslotionen.

 

För ett ännu bättre skydd mot solen, kombinera Protecting Oil Outdoor med Sun Lotion SPF 20

 

Grunda gärna med Protecting Oil Outdoor om du ska använda Sun Lotion SPF 20. Det underlättar appliceringen av lotionen och gör den mindre vit på huden.

 

För en hållbar makeup, använd gärna Protecting Oil Outdoor som en primer innan du applicerar din makeup.

 

 

Självkonserverande system.