Gift Card
  • Facebook
  • Insta

2-FAS OIL SERUM CALMING (GREEN label sensitive skin) Ltd Edition

490 kr

Skaka helt enkelt de två serumfaserna för att kombinera och komplettera din dagliga hudvårdsritual med en högkoncentrationspreparat som ger näring till huden med intensiva aktiva ingredienser. Serum med begränsad upplaga finns nu så länge lagret räcker!

Beskrivning

2-FAS OIL SERUM CALMING. Den gröna hydrofasen innehåller lugnande och återfuktande ingredienser som minskar hudirritation och inflammation. Lipidfasen innehåller lätta oljor som mandelolja, som gör huden silkeslen och mjuk samtidigt som den stärker hudens naturliga skyddande funktion. Tätheten minskar, huden har en jämn glöd och känns mjuk och slät!

 

Skaka, applicera och få ultimateaktiv ingredienseffekt! Gör dig redo med våra extraordinära nya och LIMITED EDITION tvåfasserum! Dessa nya lipidkoncentrat är inte bara riktiga blickfångare utan de är också det perfekta tillskottet av aktiva ingredienser för din dagliga hudvårdsrutin. Vi är glada att presentera våra nya tvåfasserum. Booster för den kalla årstiden – skräddarsydd efter hudens behov Hud producerar mycket mindre, om inte ingen olja alls på vintern. Det är därför, särskilt under kalla vintermånader, behöver det en extra boost i form av lipider. Det är här de nya, begränsade upplagan 2-FAS OIL-SERUMS från JANSSEN COSMETICS kommer till spel. De ger huden ädla oljor och lugnande, fuktgivande ingredienser som ger huden exakt vad den behöver! Skaka helt enkelt de två serumfaserna för att kombinera och komplettera din dagliga hudvårdsritual med en högkoncentrationspreparat som ger näring till huden med intensiva aktiva ingredienser. Serum med begränsad upplaga finns nu så länge lagret räcker!