Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Day Vitalizer

525 kr

Applicera på ansikte och hals efter rengöring och ansiktsvatten på morgonen, och massera varsamt in. Enastående grund för make-up.
Tips: Om den torra huden bara är något lipidfattig och nattkrämen verkar alltför rik – Använd helt enkelt Day Vitalizer som nattvård också!
Rekommendation: Face Guard Advanced motverkar förtidigt åldrande av huden med ett effektivt ljusskydd. För att uppnå detta, applicera helt enkelt denna extremt lätt lotion under Day Vitalizer under dagen.

Beskrivning

ÅTERFUKTANDE DAGKRÄM
Day Vitalizer är en återfuktande dagcreme från JANSSEN COSMETICS Dry
Skin serie.
Konsekvent, daglig vård är oumbärlig för torr hud. Om huden är bristfällig i fukt och lipider, minskar dess elasticitet signifikant och rynkor som orsakas av torrhet formas alldeles för snabbt.
Day Vitalizer är en mjuk men ändå rik dagvårdskräm för torr hud. Den ger ett balanserat skydd i alla situationer där fukt dras från huden: klimatstyrda och överdrivet uppvärmda rum, exponering för sol, vind och väderstress, bil- och flygresor.
Day Vitalizer fyller på med fukt när huden är fuktfattig och lätt lipidfattig, vilket gör huden smidig och spänstig igen.