Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Mild Face Rub

380 kr

Hemvård
Massera in Mild Face Rub på rengjord hud på ansikte, på hals och dekolletage 1-2 gånger per vecka. Fördela och massera varsamt i några minuter med fuktade fingrar. Skölj sedan noggrant med varmt vatten. Därefter behandla igen med Radiant Firming Tonic.
Idealisk innan du applicerar ett serum

Beskrivning

MILD ANSIKTSPEELING MED JOJOBAVAXPÄRLOR Mild Face Rub är en mild ansiktspeeling med jojobavaxpärlor från
JANSSEN COSMETICS Dry Skin serie.
Fuktfattig hud är ofta spröd och grov. De torra cellernas har förlorat sin skyddsfunktion. Som ett resultat blir att deras förmåga att lagra fukt blir allvarligt nedsatt. För att förhindra detta scenario från att inträffa i första hand, bör man regelbundet avlägsna de torra och döda hudflagorna försiktigt med lämplig peeling.
Mild Face Rub är en mild peelingkräm. Den innehåller slipande partiklar som består av Jojobavax, som rullar över hudytan som små pärlor av vax. De slätar märkbart ut torr hud och förhindra uppkomsten av pormaskar.
Mild Face Rub skämmer bort huden direkt vid applicering. Mild och smidig, appliceras den och masseras in som en rik kräm. Den starka effekten hos peelingen beror både på tiden den är applicerad, om ånga ges och längd på massage. Eftersom den är vattenlöslig, kan den helt enkelt tvättas bort som en rengöringslotion. Mild Face Rub gör torr hud mjuk, smidig och fast igen..