Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Melafadin Cleansing Powder

320 kr

Hemvård
Häll pulvret i handflatan och blanda med lite vatten för att bilda ett krämigt skum. Fördela över ansikte och hals för känslan av en rengörande massage. Tvätta av med rikligt med vatten eller en fuktig tvätttrasa. Applicera regelbundet på morgonen och kvällen för att rengöra huden.
Tips: De som älskar ett krämigt skum för rengöring, bör arbeta upp ett skum med pulvret med lite vatten med hjälp av en borste. En ännu intensivare effekt uppnås om Melafadin Toner används för att blanda rengöringspulvret.

Beskrivning

RENGÖRINGSPULVER FÖR LJUSARE HUD
Det första steget för att uppnå strålande ljus hud är mild rengöring med Melafadin Cleansing Powder.
Det vita och behagliga pulvret innehåller rent C-vitamin för att effektivt ljusa upp huden. Så snart det blandas med vatten för att bilda ett krämigt skum, tar växtbaserade aktiva ämnen bort orenheter från ytan av huden: sedan kan damm, smink, krämrester och hudens naturliga lipider helt enkelt sköljas bort från huden med mycket vatten.
Appliceringen i skönhetssalongen är något speciell: Häll lite pulver i en maskskål, tillsätt några stänk av Melafadin Toner och blanda med en mask borste för att bilda ett krämigt skum. Fördela skummet över ansikte, hals och dekolletage. För att säkerställa noggrann rengöring, massera varsamt över huden med fuktade fingrar. Ta bort rester med fuktiga, varma kompresser eller masksvampar.
Huden lämnas med en behagligt ren känsla och fräschhet .