Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Vitaforce C Cream

680 kr

Beskrivning

Vitaforce C Cream
C VITAMIN KRÄM
Högeffektiv aktiv substanskräm för behandling av de första tecknen på hudens åldrande: rynkor orsakade av torrhet och fina linjer. Vitaforce C Cream erbjuder pålitlig assistans. Kombinationen av låg- och högmolekylär hyaluronsyra ger märkbar mjukhet och långvarig förbättring av fukthalten i de övre skikten av epidermis.
C-vitaminfosfat (en stabiliserad form av C-vitamin, som är instabil i vatten, för användning i kosmetiska produkter) tränger djupt in i hudvävnaden, där det omvandlas till aktivt C-vitamin. Fokus ligger på tre effekter:
1. i dermis, stimulerar C vitamin syntesen av ny kollagen och saktar därför ner hudens åldrande. Detta märks på grund av förbättrad hudjämnhet.
2. UV-strålning och tobaksrök producerar stora mängder fria radikaler. C- vitamin är en extremt kraftfull antioxidant som skyddar huden mot den destruktiva effekten av fria radikaler och förebygger därför hudens åldrande.
3. C vitamin hämmar syntesen av hudens egna pigment, melanin. Detta ljusar upp hudens färg och förbättrar dess lyster. Åldersfläckar reduceras och huden får ett jämnare och yngre utseende.
Ett uppfriskande och återupplivande extrakt av citroner som hjälper huden att ljusas upp och förbättrar hudens lyster. Vitamin E acetat (den stabiliserade formen av vitamin E) omvandlas till den kraftfulla antioxidanten vitamin E (tokoferol) i huden. Det skyddar speciellt cellmembranen mot fria radikaler.