Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Vitaforce C skincomplex

720 kr

Hemvård
Applicera i form av ett kur-medel på morgon och/eller kväll. Avlägsna först 1 pump från dispenserflaskan och fördela över rengjort ansikte. Produkten absorberas i huden utan att lämna rester. Applicera sedan en dag- eller nattkräm.
Tips: Om den krävande huden är fet, är det också lämpligt att applicera Vitaforce C Skin Complex som enda

Beskrivning

C-VITAMINKONCENTRAT
Högeffektiv aktiv substansgel för behandling av de första tecknen på hudens åldrande: rynkor orsakade av torrhet och fina linjer. Vitaforce C Skin Complex erbjuder pålitlig assistans.
En kombination av låg- och högmolekylär hyaluronsyra garanterar märkbar mjukhet och långvarig förbättring av fukthalten i de övre skikten av epidermis. Vitamin C-fosfat (en stabiliserad form av C-vitamin, som är instabil i vatten, för användning i kosmetiska produkter) tränger djupt in i hudvävnaden, där det omvandlas till aktivt C-vitamin.
Fokus läggs på tre effekter:
1. i dermis, stimulerar C vitamin syntesen av ny kollagen och saktar därför ner hudens åldrande. Externt, detta märks på grund av förbättrad hudjämnhet.
2. UV-strålning och tobaksrök producerar stora mängder fria radikaler. C- vitamin är en extremt kraftfull antioxidant som skyddar huden mot den destruktiva effekten av fria radikaler och förebygger därför hudens åldrande.
3. C vitamin hämmar syntesen av hudens egna pigment, melanin. Detta ljusar upp hudfärgen och förbättrar dess lyster. Åldersfläckar reduceras och huden får ett jämnare och yngre utseende.
Ett uppfriskande och återupplivande extrakt av citroner som hjälper huden att ljusas upp och förbättrar hudens lyster.