Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Hydrating Gel Mask

698 kr

Hemvård
Använd gelborste för att fördela ett tunt lager av gelmasken direkt på ansikte och hals, inklusive ögonområdet. Tid som krävs för att verka: 5-20 minuter. Ta bort rester med fuktiga svampar och fortsätt att ge huden den vanliga vården. För maximal effekt, låt masken att verka i över natten.
Tips: Avslappning är en viktig del av styrkan.
Medan masken arbetar, bör du slappna av – ett annat trevligt sätt att skämma bort dig själv.
Hydrating Gel mask+ är mycket lämplig som en återfuktande kontaktgel i ultraljudsapplikationer.
Den är också fantastisk som en After Sun Mask, efter sport eller ett besök i bastun.

Förvara Hydrating Gel Mask+ i kylskåpet under sommarmånaderna. Detta kommer att säkerställa att du har en särskilt kylande, effektiv behandling till hands för

Beskrivning

ÅTERFUKTANDE GELMASK
Masker är balsam för huden. De kan fräscha upp, rengöra och regenerera
huden. Masker kan balansera ut rynkor som orsakas av torrhet, släta ut rynkor och ge en trött hy en riktig energikick. Specialfunktion: effekten är omedelbart synlig. Masker är mer intensiva än vanliga vårdprodukter, eftersom de innehåller högre koncentrationer av särskilda aktiva substanser. De aktiva substanserna tränger djupare in i huden och huden får omedelbart en mjukare och smidigare känsla.
Hydrating Gel Mask+ är en intensiv effektmask som förser törstig hy med fukt. Produktens lätta, gelliknande konsistens binder fukten i epidermis och återställer hudens hydrolipidiska barriär.
Den unika aktiva substansen aquaporin stimulating peptide (ASP) främjar hudens naturliga aquaporins, cellernas ”vattenfontäner”. Det garanterar en balanserad fuktförsörjning, som stimulerar syntesen av nya vatten/glycerinkanaler
(i cellmembranet) mellan de enskilda cellerna i epidermis. Detta främjar transporten av vatten och glycerin från insidan till utsidan. Ju mer av dessa vattenkanaler ett cellmembran har, desto mer fukt kommer in i det inre av cellen. Som ett resultat av detta bibehålls inte bara hudens fuktnivå utan i själva verket ökar med hjälp av aquaporin stimulating peptide (ASP).
Rotextraktet från ökenväxten imperata Auktor behåller dessutom hudens fukthalt och ger en snabb och kontinuerlig tillförsel av fukt. Sorbitol, ett växtbaserat socker med återfuktande egenskaper, hjälper till att binda vattenmolekyler på ytan av huden.
Den höga koncentrationen av fuktbevarande ämnen ger omedelbart huden en känsla av fräschör och baseras också på en långsiktig effekt. Även 24 timmar efter applicering ökas fukthalten med 20%!
Huden får ett synligt friskt, vitalt utseende på lång sikt, en förfinad hudprofil och en jämn, silkeslen hy.
AKTIVA SUBSTANSER
• Aquaporin stimulating peptide (ASP): Ökning av fukthalten i Stratum corneum, det yttre skiktet av epidermis – hornlagret – genom aktivering av hudens naturliga aquaporiner (vattenledande kanaler i cellmembranet)
• Imperata cylindrica root extract: Rotaextraktet från ökenväxten Imperata cylindrica, överlever även under extremt torra villkor, behåller hudens fuktinnehåll och säkerställer en snabb och kontinuerlig tillförsel av fukt
• Sorbitol: Växtbaserat socker med återfuktande egenskaper.