Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Neuro Skin Balm 100ml

655 kr

Applicera Neuro Skin Balm på hudens drabbade områden på morgonen och / eller kvällen efter rengöring och massera försiktigt in.
Rekommendation: Känslig hud och solljus är inte en bra blandning. Skydda därför känslig hud med Face Guard Advanced. Denna lätta emulsion innehåller en skyddande mineralingrediens, titandioxid, som försiktigt lägger på huden och reflekterar UV-strålning.

Beskrivning

Dermatologiskt testad speciell vård för hud som är benägen för neurodermatit.
Hud som är benägen för neurodermatit kräver speciell allergivänlig behandling! Neuro Skin Balm behandlar hud som är benägen för neurodermatit intensivt, har en lugnande effekt på huden och lindrar klåda. Squawroot extrakt ökar bevisligen hudens skyddande barriärfunktion.

Neurodermatit (Lichen simplex chronicus), eller klådeksem, är ett samlingsnamn på ofarliga hudsjukdomar som manifesteras genom ett upprepande kliande samt hudutslagpå det drabbade området. Tillståndet kan börja som en mindre hudirritation, vilken genom klåda och kliande förvärras. På grund av kliandet blir huden på det aktuella området såväl grövre som tjockare, vilket resulterar i ökad klåda.