Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Sensitive Skin Complex

650 kr

Hemvård
Fördela Sensitive Skin Complex i form av en kur eller under hela året, företrädesvis 2x per dag, på rengjord hud på morgon och kväll. Applicera en lämplig dag- eller nattvårdsprodukt ovanpå.
Tips: Sensitive Skin Complex kan alltid användas på egen hand när känslig hud tenderar att utvecklas

Slut i lager

Beskrivning

SERUM FÖR KÄNSLIG HUD
Hudens känslighet är inte konstant. En mängd yttre och inre faktorer påverkar hudens reaktivitet gång på gång. Reaktioner av varierande intensitet kan uppstå så snabbt som en blixt.
Det hornlagret – hudens faktiska barriär – ger ett avgörande skydd mot yttre irriterande ämnen. Det ger betydligt mer motståndskraft mot inträngning av oönskade ämnen än den underliggande dermis. Endast om hornlagrets motståndskraft kollapsar, på grund av t.ex ständiga hudskador, kan irriterande ämnen tränga in i djupare lager av huden utan hinder. För att förhindra att detta inträffar måste känslig hud stärkas som en försiktighetsåtgärd.
Sensitive Skin Complex är ett extraordinärt aktivt substanskomplex som verkar ner till den lägsta delen av epidermis, vilket är just där det återställer hudens naturliga skydd. Efter applicering under en period av bara fyra veckor, blir hudens känslighet mätbart reducerad med 49% *. Huden blir signifikant stabilare, reagerar inte så intensivt på irriterande influenser och kan bibehålla sin normala kondition.