Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Coverstick

195 kr

Kategori:

Beskrivning

 

Årets Beauty Oscar är avgjord🏆💃 Skönhetsredaktörerna på Aftonbladet har utsett vår Hair Detangler till Årets bästa ekologiska återfuktare i kategorin hår: ”Blir snabbt din bästa vän. Någon du inte vill vara utan. Som balsam för håret!”

Vårt Cover Stick blev dessutom utsett till Årets bästa ekologiska concealer: ”Bra täckande pigment som räddar dig från oönskade fläckar. En SOS-penna du inte vill vara utan!”

Så, vem har en chans att få en Beauty Oscar?
Enligt skönhetsredaktörerna.se är det ”en produkt som sticker ut i sin respektive kategori, håller vad den lovar, ger en känsla av glamour och gör skillnad. Det är en produkt som aldrig blir en hyllvärmare utan något du ständigt vill

Och här hittar du räddaren i nöden; vårt ekologiska Cover Stick:

#mariaakerberg #deepskinorganics #organicskincare #scandibeauty #beautyoscar #frillesås #sweden

Prisvinnande produkt –

Motivering: ”Med en förmåga att kombinera hållbarhet i dubbel bemärkelse, är denna en lättarbetad och skön multiprodukt som täcker det mesta. En sann trygghet i din necessär.” – Organic Beauty Awards

Vegetabiliskt baserad korrigeringspenna.

Med Cover Stick döljer du enkelt små fläckar eller ojämnheter.

Dubbelpennan har två olika nyanser som ger ett naturligt intryck även i ett osminkat ansikte, och passar de flesta.  Cover stick är enkelt att använda och sitter mycket bra.

Cover Stick består av hudvänliga ingredienser som Ricinolja, Jojobaolja och Candelilavax. Pennan tillverkas av odlat cederträ.

Användning:

Kan användas både över och under Foundation. Passar även som primer för att ögonskuggan ska sitta bättre. Vill du framhäva läpparna bättre lägger du en tunn linje med den ljusa nyansen precis utanför läppkonturen.

För att få rätt nyans och snyggast resultat på läpparna bör man först applicera Cover Stick för att neutralisera sin läppfärg. För att sedan få ett jämnt resultat, med lagom färg, bör man applicera läppstiftet med en Lip Brush.
Cover Stick kan även användas som ram runt dina läppar för att förhindra att läppstiftet kommer utanför.

Contouring: Ta hjälp av Cover Stick när du vill forma och definiera dina ansiktsdrag. De ljusa nyanserna av Cover Stick fungerar utmärkt som highligter och appliceras då på de ansiktsdrag du vill framhäva. Komplettera med Compact Powder Sun Kissed på de delar av ansiktet du forma och definiera.

Du kan även ta hjälp av Cover Stick för att lyfta fram dina bryn ytterligare. Genom att sudda ut en ljus linje av Cover Stick på undersidan av den yttre delen av brynet definieras dina bryn och du får en snygg highligt-effekt till ditt ansikte.

Upplever du att den ena nyansen av Cover Stick går åt mer än den andra? Här har vi tre perfekta användningsområden för den nyans du inte använder lika mycket av: Definiera brynen genom att sudda ut en linje på undersidan av brynet, applicera som primer på ögonlocket för att få ögonskuggan att sitta bättre och neutralisera din naturliga läppfärg innan du applicerar ditt läppstift.