Gift Card
  • Facebook
  • Insta

Kundomdömen Se även Bokadirekt


 

 

 

“Kände mig avslappnad i hela kroppen hela dagen igår. På kvällen fick jag ganska ont där vi piriformis, lite som om att jag hade tränat eller varit väldigt aktiv under dagen, trots att jag hade slappat ganska mycket. Så kroppen upplevde det nog definitivt som ett träningspass. Törstig var jag nästan hela dagen också.
Jag hade inga kramper i ben eller fötter under natten och sov väldigt bra (sådär att det knappt gick ta sig upp på morgonen). Idag känner jag mig ovanligt pigg och utvilad, och känner mig inte så stressed i kroppen som jag brukar. Så väldigt avslappnad i kroppen även idag. Mycket härlig känsla må jag säga!”
Nöjd kund

“Här kommer lite update efter massagen i onsdags: Som vanligt släppte massa spänningar och jag kände mig sjukt avslappnad direkt efter. Förutom fysiskt avslappnande så kände jag mig även “mental avslappnad”. Det är mycket tankar och stress som rör sig kring förlossningen som närmar sig snabbt nu, så väldigt skönt att bara kunna släppa allt det för en stund och bara koppla av.
Eftersom magen är såpass stor nu och jag rör mig en del om dagarna så börjar jag redan bli trött i ländryggen igen. Så om jag skulle rekommendera någon annan till gravidmassage så känns det som att man inte bör gå mycket längre än 2 veckor mellan tillfällena så här sent i graviditeten för att må som bäst.”
Kund från graviditetsmassagen

”Ann-Sofies skickliga händer letar sig fram till dolda muskelknutor innan de börjar värka, stärker immunförsvaret och sveper bort all stress.”
Monika, Kund

”Efter en väns rekommendation har jag blivit stammis hos Ann-Sofie. Hon masserar med smidig styrka och når fram till spända muskler jag inte ens varit medveten om….
Först när hårt spända musklerområden har mjuknat släpper hon taget. Att få massage av Ann-Sofie är välbehövligt för både kropp och själ. En god vana jag lär fortsätta med.”
Birgitta, kund